Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Super Actie 5 jarig bestaan Rijschool Nemo

Rijschool Nemo bestaat deze maand alweer 5 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden! Wij hebben dan ook een superactie in de maand juni.

Alleen deze maand krijg je €99,00 extra korting op het voordeelpakket. Wacht dus niet en meld je direct aan voor een proefles bij de leukste en beste rijschool in de regio Haarlem!

hans en nemo met de lesauto

Hoe het allemaal begon

Op 1 juni 2012 stapte de eerste leerling in de lesauto bij Nemo Hoenderdos. Al snel won de nieuwe rijschool aan populariteit. Niet gek, want de professionele, gestructureerde en relaxte manier van lesgeven sprak veel mensen aan.

Na een half jaar had Nemo het al zo druk dat hij geen leerlingen meer aan kon nemen. De tijd om uit te breiden was gekomen. En niet met zomaar iemand, maar de nieuwe rijinstructeur was niemand minder dan Hans Hoenderdos. Hans is de vader van Nemo en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Binnen korte tijd was Hans dan ook zeer geliefd bij de leerlingen.

Sinds oktober 2015 werkt ook Alex als rijinstructeur voor onze rijschool. De stijl van lesgeven van de geboren en getogen Fries past perfect bij onze rijschool. Professioneel, rustig en gestructureerd. Maar zeker ook met veel gezelligheid en humor!

Profiteer van die korting!

Ervaar zelf hoe leuk het is om rijles te volgen bij onze rijschool! Of neem een kijkje op onze facebookpagina en bekijk de enthousiaste reacties van onze leerlingen.

Plan nu een proefles in & krijg €99,00 extra korting op het rijlespakket. De proefles is uiteraard vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

We hopen je snel te zien in de lesauto!

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel een vraag