Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Over ons

Rijschool Nemo bestaat al meer dan 10 jaar en heeft al vele leerlingen aan het autorijbewijs geholpen!
Met zijn brede aanbod aan diverse autorijlessen is de rijschool inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Haarlem en Heemstede.

Al onze instructeurs zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Nemo Hoenderdos

Ik ben Nemo Hoenderdos en samen met mijn vader Hans hebben wij Rijschool Nemo. Zelf doe ik dit werk al heel lang met veel plezier. Ik vind een gezellige en rustige sfeer in de auto erg belangrijk, want daarbij is het leerresultaat een stuk hoger. Ik zou zeggen: aarzel niet en neem een proefles bij ons en je zult zien dat wij onze slogan “Rijschool Nemo, beter dan goed” waar maken!
Mijn werkdagen zijn op Maandag, Dinsdag en Donderdag.

Hans Hoenderdos

Mijn naam is Hans Hoenderdos. Samen met mijn zoon Nemo run ik rijschool Nemo. Ik doe dit werk al ruim 30 jaar. Wat mij hierin aanspreekt is de vrijheid en het persoonlijk contact met de leerlingen. De samenwerking met mijn zoon is ook een leuke kant van het werk. Welke vader doet dit nou? Ik hoop dit werk nog lang te kunnen doen.
Mijn werkdagen zijn Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdagochtend.

Alex Joustra

Ik ben Alex Joustra, geboren in  Dokkum Friesland. Sinds 2003 ben ik instructeur.
In 2015 ben ik als franchisenemer bij Rijschool Nemo aan de slag gegaan. Ik doe dit werk al ruim 20 jaar met héél veel plezier. Mensen leren autorijden is mijn prioriteit maar ook hou ik van een praatje maken. Ik ben zeer direct en in mijn optiek weten de leerlingen dan ook precies wat ze aan me hebben.
Mijn grote passie is voetbal en in de weekenden kan je mij altijd ergens in de regio bij een club tegenkomen. Zelf speel ik niet meer.

Alex Roossien

Ik ben Alex Roossien. Geef al rijles sinds 2005 dus al ruime ervaring met het begeleiden van toekomstige bestuurders naar het rijbewijs.
Ik heb een zoon van 15. In mijn vrije tijd doe ik suppen, sporten, varen en ook graag een terrasje pakken en strand bezoeken.
Ik werk sinds kort bij Rijschool Nemo en mijn werkdagen zijn alle doordeweekse dagen plus de zaterdagochtend.
Ik verwelkom je graag bij mij in de les. Tot snel!

 

 

Lesauto’s bij Rijschool Nemo

 

Onze slogan is: “Rijschool Nemo, beter dan goed!”

Interesse in de autorijlessen van Rijschool Nemo? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!