Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Over ons

Rijschool Nemo bestaat al meer dan 5 jaar en heeft al vele leerlingen aan het autorijbewijs geholpen!
Met zijn brede aanbod aan diverse autorijlessen is de rijschool inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Haarlem en Heemstede.

Al onze instructeurs zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Nemo

Nemo

Ik ben Nemo Hoenderdos en samen met mijn vader Hans hebben wij Rijschool Nemo. Zelf doe ik dit werk al heel lang met veel plezier. Ik vind een gezellige en rustige sfeer in de auto erg belangrijk, want daarbij is het leerresultaat een stuk hoger. Ik zou zeggen: aarzel niet en neem een proefles bij ons en je zult zien dat wij onze slogan “Rijschool Nemo, beter dan goed” waar maken!

Hans

Hans

Mijn naam is Hans Hoenderdos. Samen met mijn zoon Nemo run ik rijschool Nemo. Ik doe dit werk al ruim 30 jaar. Wat mij hierin aanspreekt is de vrijheid en het persoonlijk contact met de leerlingen. De samenwerking met mijn zoon is ook een leuke kant van het werk. Welke vader doet dit nou? Ik hoop dit werk nog lang te kunnen doen.

Alex

Alex

Ik ben Alex Joustra, geboren en getogen in Dokkum. In 2003 werd ik instructeur en sinds oktober 2015 rijd ik voor Rijschool Nemo.

Lesauto bij Rijschool Nemo

Onze slogan is: “Rijschool Nemo, beter dan goed!”

Interesse in de autorijlessen van Rijschool Nemo? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!