Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Reviews

Lees hier de ervaringen van anderen. Wij vinden het zeer belangrijk om van je te horen hoe je je rijlessen hebt ervaren. Met jouw mening kunnen wij onze rijschool nog verder verbeteren. Klik hier om een review te plaatsen.

Top instucteur!

Super goede tijd bij nemo in de auto gehad. Goede sfeer, super goede begeleiding met goede tips. Echt een aanrader om je rijbewijs te halen!!

- Salim havers
In 1x geslaagd voor theorie en praktijk

Het was een zeer geslaagde autorij training met een ervaren instructeur met humor die mij goed op mijn gemak heeft gesteld. Ik adviseer deze rijschool omdat hij goedkoper is dan andere rijscholen en je maakt een grote kans om te slagen.

- Luca Alderliefste
In 1x geslaagd!!

Door alle goeie tips en lessen van Nemo in één keer geslaagd!! De lessen lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Ik raad iedereen Nemo aan!!

- Esmir
In 1x geslaagd!!

Ik reed altijd met veel plezier naast Nemo! Door zijn goede tips en goed lesgeven, ben ik in 1x geslaagd! 🎉

- Juliëtte
Gezelligste rijschool!

Rijles met Hans voelde nooit als een verplichting en het was altijd gezellig. Naast dat ik veel leerde tijdens zijn lessen konden we altijd gezellig praten over van alles. Rijles bij NEMO was echt een feestje!

- Merel Buiter

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!