Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Reviews

Lees hier de ervaringen van anderen. Wij vinden het zeer belangrijk om van je te horen hoe je je rijlessen hebt ervaren. Met jouw mening kunnen wij onze rijschool nog verder verbeteren. Klik hier om een review te plaatsen.

Na 1x examen geslaagd

Altijd met plezier uitgekeken naar de lessen van Martijn. Goede uitleg en goede tips op de onderwerpen die iets minder goed gaan. In 1 keer geslaagd, dus zeker aan te raden!

- Ruben
In 1 keer geslaagd!!

Top lessen gehad bij Martijn! Zeker een aanrader. Het waren altijd leuke, gezellige en leerzame lessen. Hij heeft altijd genoeg tijd gehad voor mijn lessen en ik had precies genoeg aan het pakket 🙂 Heel erg bedankt martijn! Ik ga de lessen missen :p

- Luka Jasper
In 1 keer geslaagd

Ik ben zelf heel onzeker, maar door Nemo is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Doordat hij mij op precies de goede manier heeft leren auto rijden, ben ik in 1 keer geslaagd!! Zonder Nemo had ik het, denk ik, echt niet in 1 keer gehaald.

- Isa
Geslaagd

In 1 keer geslaagd met een beetje moeite maar dat lag zeker niet aan de instructeur. Goede lessen en een leuke auto ik raad het zeker aan als je in 1 keer wil slagen.

- Freek
In 1x geslaagd!!

Ik heb altijd met veel plezier rijlessen gehad bij Alex, die precies wist hoe hij me zou klaarstomen voor het examen en erg flexibel is. Toen mijn examen door de coronacrisis drie maanden op zich liet wachten en er plots een plekje vrij kwam voor over 2 weken, offerde Alex zijn eerste vakantiemiddag op om mij examen te kunnen laten doen. Gauw veel lessen ingepland, en in 1x geslaagd. Ontzettend bedankt daarvoor Alex!

- Willemijn

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!