Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Reviews

Lees hier de ervaringen van anderen. Wij vinden het zeer belangrijk om van je te horen hoe je je rijlessen hebt ervaren. Met jouw mening kunnen wij onze rijschool nog verder verbeteren. Klik op de knop om een review te plaatsen.

Beoordeling plaatsen

Fijne rijschool!

Altijd erg fijne lessen van Alex gehad. Ik ben nu met mijn broer en neef in één keer geslaagd! Ik raad deze rijschool zeker aan!

- Camiel
Top rijschool

Leuke en leerzame tijd in de auto gehad. Jammer dat Alex niks van voetbal wist maar voor de rest zeker een aanrader!!

- Sander
Aanrader!

Dankzij de gezellige en goede lessen ben ik in 1x geslaagd voor mijn examen! Door Nemo vind ik het heel leuk en niet meer spannend om te rijden 🙂 Een aanrader dus!

- Nienke
Samen met mijn broers in één keer geslaagd

Samen met mijn twee broers ben ik bij rij instructeur Alex in één keer geslaagd. Dat komt door de goede lessen. Zeker een aanrader!

- Maaike
leerzaam en gezellig

Ik ben blij dat ik rijlessen heb gehad bij Nemo. Ik had er altijd zin in en het waren gezellige rijlessen, alhoewel het soms ook serieus kon zijn als er nog een tandje bij moest. Al met al hele leerzame lessen, in een fijne auto. Ik zou zeker aanraden om hier te komen lessen! 🙂

- Sarah

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!