Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Reviews

Lees hier de ervaringen van anderen. Wij vinden het zeer belangrijk om van je te horen hoe je je rijlessen hebt ervaren. Met jouw mening kunnen wij onze rijschool nog verder verbeteren. Klik op de knop om een review te plaatsen.

Beoordeling plaatsen

Bedankt Alex J!

Alex J houdt het altijd gezellig in de auto maar blijft ondanks dat altijd oplettend en streng. Genoten van de rijlessen en zal het andere dan ook zeker aanraden. Eerste examen maakte ik zelf een paar fouten, maar de 2e keer vloeiend en soepel geslaagd!

- Jorit
Geslaagd!

Altijd gezellig babbelen met Alex en toch ziet hij geen fout over het hoofd. Rustig de tijd genomen om de moeilijke stukken te oefenen en voor te bereiden op het examen. Zeker een aanrader!

- Roger
In 1 keer geslaagd!

Mijn rijlessen met Alex J waren altijd super leerzaam én gezellig! Duidelijke instructies en het is niet erg als je iets fout doet, daar leer je van! Tijdens mijn examen zat ik met vertrouwen in de auto en toen ben ik ook nog eens in 1 keer geslaagd!

- Jill
Examen was relax, door instructeur alex

Ben erg tevreden over mijn rij-ervaringen die ik heb meegemaakt bij alex van nemo, ik raadt het voor iedereen aan om hier af te rijden, maar vooral de koppige types want alex zet je wel op je plek;).

- Jens
Aanrader!

Ik had een hele leuke instructeur waar je ook grappen mee kon maken. Voelde mij mede daarom op mijn gemak tijdens de rijlessen! Verder waren de lessen zelf ook uitstekend. Ik ging met vertrouwen het examen in en ben dan ook in 1x geslaagd, helemaal top!!

- Sam

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!