Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Theoriecursus Haarlem

Wegens Corona tijdelijk geen theorie cursussen meer bij ons mogelijk.

Wil je zeker slagen voor je theorie-examen? Schrijf je dan direct in voor de beste en snelste theoriecursus Haarlem! In 2 dagen stomen wij je klaar voor het theorie-examen auto, bromfiets of motor!

Het volgen van een theoriecursus is eigenlijk voor iedereen de beste keuze. 99% van de leerlingen slaagt na onze theorielessen in 1 x voor het theorie-examen! Zonder gedoe en zonder stress.

 

theoriecursus haarlem

2 daagse theoriecursus Haarlem

Door het volgen van een theoriecursus bij Rijschool Nemo bereid jij je snel en goed voor op het theorie-examen. Je volgt 2 dagen theorieles.

De theoriecursus wordt gegeven op 2 dagen. Eerste dag begint in de middag en de 2e dag vroeg in de ochtend zodat je eventueel direct na de cursus aansluitend examen kan doen.

De theoriecursus wordt gegeven in ons theorielokaal.

Kosten theoriecursus Haarlem

Twijfel je nog over het volgen van onze theoriecursus? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten! Je betaalt voor onze theoriecursus slechts €100,00. Dit is exclusief de kosten voor het CBR theorie-examen.

Het theorie-examen

Het theorie-examen auto bestaat uit 65 vragen. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Met een goede voorbereiding is het examen voor iedereen goed te doen! Na onze theoriecursus ben je 100% goed voorbereid.

Studeer je liever zelf voor je theorie-examen? Dat kan natuurlijk ook! Theorieboeken en online theorietrainingen zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Wil je weten hoe het theorie-examen auto precies gaat? Bekijk onderstaande video of ga naar de website van het CBR.

Inschrijven theoriecursus Haarlem

Wij geven deze theoriecursus vaak, dus er zit zeker een datum bij in de nabije toekomst die jou goed uitkomt. Wil je weten welke data dat zijn, heb je nog een vraag of wil je je direct inschrijven voor onze theoriecursus Haarlem? Neem dan contact met ons op!

 

 

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!