Rijschool Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Hoofddorp en Velserbroek

Slagingspercentage het hoogst bij Rijschool Nemo

Onze slogan “Rijschool Nemo, beter dan goed!” hebben wij niet voor niets gekozen. Het slagingspercentage bij Rijschool Nemo is namelijk het hoogst van de hele regio!

De IJmuider courant heeft deze week zelfs een artikel gewijd aan de verschillen in slagingspercentage in de regio Velsen. Deze verschillen flink! In het artikel wordt duidelijk dat je het best voor rijschool Nemo kunt kiezen als je de grootste kans wilt maken om in 1 x te slagen voor je rijbewijs!

slagingspercentage rijscholen het hoogst bij Nemo

Slagingspercentage 1e examens 63%

Het slagingspercentage voor eerste examens ligt bij onze rijschool op maar liefst 63%! Dit is flink hoger dan het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen in Haarlem. Dit ligt slechts rond de 50%.

Wil je dus een goede kans maken om ook in 1 keer je rijbewijs te halen? Kies dan voor rijschool Nemo! Wij zijn een kleinschalige rijschool waar persoonlijke begeleiding en een professionele manier van lesgeven centraal staan.

Naast het praktijkonderwijs kun je bij onze rijschool ook een theoriecursus volgen zodat je ook voor dat examen gewoon in 1 x slaagt!

Vrijblijvende proefles

Wil je ook ervaren hoe leuk het is om rijles te hebben bij Rijschool Nemo? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende proefles! Wij geven niet alleen rijles in Velsen, maar in de hele regio Haarlem. Dus ook wanneer je een rijschool in Heemstede zoekt kun je bij ons terecht! Tijdens de proefles maak je kennis met je vaste instructeur. Besluit je na de proefles dat je graag je rijlessen wilt vervolgen bij onze rijschool, dan kun je kiezen om per les te betalen, een 10 rittenkaart te nemen of te kiezen voor ons voordelige all-in lespakket!

Hoewel het slagingspercentage natuurlijk belangrijk is, zijn de reacties van (ex) leerlingen minstens zo belangrijk! Je leest een aantal reviews op onze site maar wil je meer reacties lezen en foto’s zien, neem dan een kijkje op onze Facebook pagina!

Wil je na het lezen van alle positieve verhalen over ons slagingspercentage en onze rijschool een proefles doen? Vul het formulier in of bel direct met Hans of Nemo. Je kunt bij ons altijd snel beginnen!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bel mij terug

Wil je graag een proefles afspreken? Of heb je een vraag aan Rijschool Nemo? Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel een vraag